Καλώς ήλθατε

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του Σάββα savascooks.com. Tου πλέον δημοφιλούς Chef που μονίμως όλο κάτι μαγειρεύει!
Εδώ θα βρείτε όλες τις απίθανες περιπέτειες του αγαπημένου μας Σάβα. Εύκολες, νόστιμες και υγιεινές συνταγές. Μόνος ή με παρέα τους φίλους του και τα κατοικίδιά του.

Περιμένουμε τις ιδέες σας με σκοπό να εμπλουτίσουμε αυτό το site. Προτείνουμε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να παραλαμβάνετε στο email σας τις νέες περιπέτειες του Σάββα.

Ο Σάββας σας διαφημίζει

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ:savas2

  1. Αναρτώντας το banner ή την επαγγελματική σας κάρτα στην ιστοσελίδα μας. Αν έχετε δικό σας site ή διαφημίζεστε στο facebook, με ένα κλικ πάνω στο banner ή στην επαγγελματική σας κάρτα, ο ενδιαφερόμενος θα δει άμεσα το διαφημιστικό προϊόν σας.
  2. Με μονοσέλιδη διαφήμιση του προϊόντος ή της επιχείρησής σας σ’ αυτόν τον κατάλογο, με ζωγραφιά, με σκίτσο, με φωτογραφία ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο της αρεσκείας σας (δείτε τον κατάλογο)
  3. Δημιουργώντας το δικό σας πρωτότυπο και μοναδικό στο είδος σας ψηφιακό περιοδικό που θα απογειώσει κατακόρυφα και άμεσα το προϊόν σας.

Ο ζωγράφος – σκιτσογράφος και η κειμενογράφος – συγγραφέας της ιστοσελίδας μας, μπορούν να σας κατευθύνουν βοηθώντας να προβληθεί το προϊόν σας, δημιουργώντας ένα μοναδικό σε φαντασία και πρωτοτυπία ψηφιακό περιοδικό ή μία μονοσέλιδη αποκλειστική καταχώρηση του προϊόντος σας στο Διαφημιστικό Κατάλογο.
Ο ήρωάς μας ο Σάββας, με την πολύπλευρη προσωπικότητά του, τα μοναδικά κατοικίδια και τους καλεσμένους του, μπορεί να προσαρμοστεί και να κινηθεί με άνεση και πολύ χιούμορ, σε κάθε χώρο και περιβάλλον, φανταστικό ή μη !!!
Εμπιστευτείτε τον και δε θα χάσετε!!!

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

  • Όλοι οι παραπάνω τρόποι διαφήμισης αφορούν 12μηνη διάρκεια και κατοχυρώνονται με σύμβαση συνεργασίας ή ιδιωτικό συμφωνητικό.
  • Η διαφήμιση του προϊόντος σας στο Διαφημιστικό Κατάλογο θα καταχωρείται κατά σειρά προτεραιότητας.
  • Η αρχική τιμή του αποκλειστικά δικού σας ψηφιακού περιοδικού περιλαμβάνει σκίτσα (5) πέντε σελίδων και μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με την αύξηση ή μείωση αυτών.

 

 

Επικοινωνείστε μαζί μας τώρα.

Σύντομα κοντάς σας

0102030405

Προς το παρόν δείτε τις περιπέτειες του Σάββα σε ηλεκτρονική μορφή. Σύντομα κοντά σας και σε έντυπη.... γουστόζικη συσκευασία!!!

Οι Ιδέες σας

Βοηθήστε τον Σάββα να γίνει καλύτερος.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
Συμπληρώστε παρακάτω: Πόσα μάτια έχει ο Σάββας?